'Feyenoord en PSV horen vraagprijs: Augsburg toch bereid om Pepi te verkopen'

'Feyenoord en PSV horen vraagprijs: Augsburg toch bereid om Pepi te verkopen'

19-04-2023 09:52
269

Het wordt voor Feyenoord en PSV nog een hele klus om Ricardo Pepi over te nemen van FC Augsburg. De Bundesliga-club wil nu alsnog meewerken aan een transfer van de twintigjarige spits, maar heeft een fors prijskaartje op hem geplakt.

Volgens BILD wil Augsburg het aankoopbedrag terugverdienen. Feyenoord en PSV moeten in dat geval zestien miljoen euro betalen voor de Amerikaanse international, die ook belangstelling geniet van Premier League-club Crystal Palace.

Pepi ligt de laatste weken op ramkoers met Augsburg. De Duitse club nam hem in januari 2022 over van FC Dallas, maar de aanvaller voelde zich vervolgens aan zijn lot overgelaten. "Voor mij is het duidelijk: ik wil niet terug naar Augsburg. Dat heb ik de club ook al laten weten. Er zijn me dingen voorgespiegeld en beloofd die niet waargemaakt zijn", liet hij twee weken geleden aan Voetbal International.

Pepi is dit seizoen een spaarzaam lichtpuntje bij FC Groningen, dat hem tot de zomer huurt. In 24 Eredivisie-duels scoorde hij elf keer en gaf hij drie assists. Zijn contract bij Augsburg loopt nog door tot medio 2026.