Ajax-huurling wil gaan voor zijn plek in Amsterdam: 'Die strijd aangaan met Tadic'

Ajax-huurling wil gaan voor zijn plek in Amsterdam: 'Die strijd aangaan met Tadic'

20-04-2023 15:10
49

Mohamed Daramy is nog steeds van plan om aan het eind van dit seizoen terug te keren bij Ajax. De clubleiding van FC Kopenhagen wil de aanvaller graag in Denemarken houden, maar in gesprek met Bold.dk vertelt de buitenspeler dat hij nog steeds de ambitie heeft om te slagen bij Ajax.

"Ze kunnen proberen zoveel ze willen", zegt de huurling van de Amsterdammers over de vleiende woorden van de Denen. "De clubleiding vindt het ook leuk om grapjes te maken, maar ze houden de deur zeker open. Ik heb het hier fijn, maar ik ga terug naar Ajax om daar zoals gepland aan mezelf te werken. Daar wil ik vechten voor mijn plekje en de trainer laten zien dat hij op mij kan bouwen."

Daramy wil het in ieder geval buiten de Deense landsgrenzen maken, dus een optie in het buitenland ligt ook voor hem open. "Dat zou kunnen, maar ik moet sowieso met Ajax praten over mijn toekomst. Voor nu focus ik me op terugkomen en de strijd aan gaan met Dusan Tadic en Steven Bergwijn." De 21-jarige Daramy maakte dit seizoen negen goals en gaf zes assists in 32 wedstrijden voor FC Kopenhagen.