Bedrijvig Sparta presenteert derde zomeraanwinst: 'Bewezen op Eredivisie-niveau'

Bedrijvig Sparta presenteert derde zomeraanwinst: 'Bewezen op Eredivisie-niveau'

11-05-2023 13:47
16

Sparta Rotterdam heeft zijn derde zomeraanwinst al voor de start van de transferperiode gepresenteerd. Django Warmerdam komt transfervrij over van FC Utrecht.

Warmerdam speelde sinds de zomer van 2020 bij Utrecht. Dit seizoen miste hij vrijwel volledig door een knieblessure. Per 1 juli sluit hij aan bij Sparta, waar hij een contract tot de zomer van 2025 heeft getekend. "Django is een speler die bewezen heeft van toegevoegde waarde te zijn op Eredivisie-niveau. Zelf ken ik hem nog uit onze tijd bij PEC Zwolle, waar hij als talentvolle verdediger binnenkwam, en waarna hij zijn ontwikkeling goed heeft vervolgd", reageert technisch directeur Gerard Nijkamp op de clubkanalen.

"We zijn ervan overtuigd dat hij goed bij onze speelstijl en ambities past en zijn blij om in een vroeg stadium al onze derde aanwinst voor volgend seizoen vast te leggen." Warmerdam speelde tot dusver 166 Eredivisie-wedstrijden, waarin hij negen keer trefzeker was.

Eerder versterkte Sparta zich voor volgend seizoen al met Pelle Clement en Said Bakari. Beiden komen over van RKC Waalwijk.