Degradatie Everton zou PSV goed uitkomen: 'Dan wordt hij iets minder waard'

Degradatie Everton zou PSV goed uitkomen: 'Dan wordt hij iets minder waard'

12-05-2023 20:29 Laatste update: 20:51
21

PSV hoopt ook volgend seizoen over zowel Jarrad Branthwaite als Fábio Silva te beschikken. Marco Timmer, PSV-watcher voor Voetbal International, laat in #DoneDeal de podcast van VoetbalPrimeur weten dat de Eindhovenaren de aanvaller nog één jaar willen huren van Wolverhampton Wanderers. Voor de Engelse verdediger is de club eventueel wel bereid om de portemonnee te trekken. 

"Branthwaite is wel een speler die ze heel graag willen overnemen", aldus Timmer. "Inmiddels moet je denken aan een bedrag van tussen de tien en de vijftien miljoen euro, maar ik begreep van zijn entourage dat hij iets minder wordt als Everton degradeert."

De situatie van Silva ligt iets anders. "Silva willen ze liever nog een jaar huren, daar zijn ze wel gecharmeerd van. Maar hij is niet te koop, hij is echt veel te duur. Ik denk dat ze (PSV, red.) liever het geld steken in een jonge spits die kan rijpen achter Luuk de Jong, dan dat ze hem nog een jaar huren."

Luister hier de splinternieuwe aflevering van #DoneDeal, met daarin ook aandacht voor Orkun Kökcü en de hervormingen van Sven Mislintat bij Ajax.