Gimenez: 'Ze wil niet mee op balkon met de huldiging, ze wil tussen de fans staan'

Gimenez: 'Ze wil niet mee op balkon met de huldiging, ze wil tussen de fans staan'

15-05-2023 10:19 Laatste update: 10:58
50

Bij Feyenoord kunnen ze niets anders dan complimenten uitdelen aan Santiago Gimenez. Onder andere trainer Arne Slot is dolgelukkig met zijn Mexicaanse spits. Voor Gimenez zelf is het kampioenschap ook lastig te bevatten.

"Ik ben met dromen naar Nederland gekomen en er is er eentje uitgekomen", vertelt een zichtbaar geëmotioneerde Gimenez op de persconferentie na de wedstrijd. "Ik wil nu genieten van dit kampioenschap en als het seizoen voorbij is zien we wel verder wat ik ga doen. Bij Cruz Azul hadden we de beste fans van het land, maar hier zijn ze minimaal net zo geweldig."

Wedden

Meer odds

Niet alleen Gimenez zelf is van Feyenoord gaan houden, ook zijn verloofde is weg van de club. "Ze is helemaal gek van Feyenoord geworden. Ze ging in haar eentje, met een Feyenoord-shirt onder haar jas aan, naar de uitwedstrijd tegen Ajax. En maandag wil ze niet mee op het balkon op het stadhuis, want ze wil beneden tussen de supporters staan."

Ook trainer Arne Slot gaf aan dat hij vreselijk blij is met de prestaties van zijn centrumspits. "Hij schiet er gewoon elke week eentje in en dat waarderen wij, maar ook onze supporters. Ook zijn goal vandaag was weer geweldig." Bij die laatste zin wordt hij onderbroken door John de Wolf. "We gaan nu toch niet over de wedstrijd praten, we gaan feestvieren!"