Kökcü stapt met Feyenoord op vliegtuig: 'Nu moment om iets met de jongens te doen'

Kökcü stapt met Feyenoord op vliegtuig: 'Nu moment om iets met de jongens te doen'

21-05-2023 17:20 Laatste update: 21:08
81

Orkun Kökcü vindt het niet raar dat Feyenoord vóór de laatste speelronde enkele dagen naar Ibiza gaat. De landskampioen treft komende zondag Vitesse, maar reist daarvoor enkele dagen af naar het feesteiland. 

Kökcü meldt zich na het met 1-3 gewonnen duel met FC Emmen voor de camera van ESPN en vertelt over de korte vakantie. "We gaan volgens mij met zijn allen. We zien het niet als een feestvakantie, het is meer even tot rust komen. We hebben een heel zwaar seizoen gehad en heel veel arbeid erin gestoken. Nu is het ook een moment om iets met de jongens te doen", meent de middenvelder.

Volgens de aanvoerder is het schema te druk om aan een ander moment te denken voor de vlucht. "Na het duel met Vitesse gaat men naar de nationale elftallen of met familie op vakantie. Dit was het enige moment dat we een paar dagen weg konden. De afgelopen week hebben we genoeg gefeest en vandaag stonden we er ook", weet Kökcü, die zelf niet hard gaat feesten. "Ik sta niet voorop bij dat soort dingen, ik doe het rustig aan."