'Slot maakt vertrekwens kenbaar, Feyenoord en trainer gaan verder met gesprekken'

'Slot maakt vertrekwens kenbaar, Feyenoord en trainer gaan verder met gesprekken'

24-05-2023 18:23 Laatste update: 25-05-2023 08:20
530

Arne Slot heeft zijn vertrekwens bij monde van zijn management kenbaar gemaakt, schrijft RTV Rijnmond. Feyenoord gaat met de trainer verder met de onderhandelingen, maar lijkt hem niet te kunnen verleiden met een sterk verbeterd contract.

Belangenbehartiger Rafaela Pimenta schoof woensdag aan om het gesprek met Feyenoord aan te gaan, maar beide partijen gingen duidelijk met andere intenties het gesprek in. Waar de Rotterdamse club over een verbeterd contract sprak, wil het management van Slot vooral weten hoe een vertrek naar Tottenham Hotspur kan worden bewerkstelligd.

Wedden

Meer odds

In het contract van Slot zit deze zomer geen ontsnappingsclausule, waardoor Feyenoord een flinke geldsom mag vragen voor een vertrek van de trainer. 'Naar verluidt zit er op dit moment nog een gat van zo'n vijf miljoen tussen wat Tottenham zou willen betalen, en tussen wat Feyenoord wil hebben voor de succestrainer. Het is niet uitgesloten dat de Londenaren al op korte termijn aangeven bereid zijn om het gewenste bedrag op tafel te leggen', schrijft Rijnmond.

Volgens het lokale medium staan er vijf trainers op de lijst die Slot mogelijk kunnen opvolgen. Het zou gaan om Sipke Hulshoff, Pascal Jansen, Peter Bosz, Maurice Steijn en Jon Dahl Tomasson. 

Update: Rijnmond laat weten dat niet alle zaken rondom de kwestie-Slot zijn bevestigd. Het is voor Feyenoord de absolute prioriteit om de trainer te behouden en de gesprekken duren voort. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!