'Nog meer goed nieuws voor Feyenoord: huurling blijft waarschijnlijk behouden'

'Nog meer goed nieuws voor Feyenoord: huurling blijft waarschijnlijk behouden'

25 mei - 12:11
90

Op de dag dat Arne Slot naar buiten brengt bij Feyenoord te blijven, is er nog meer goed nieuws voor de Rotterdammers. Huurling Sebastian Szymanski blijft 'naar alle waarschijnlijkheid' bij de Stadionclub, meldt het Algemeen Dagblad.

Het werd eerst onmogelijk geacht om Szymanski langer dan één seizoen te houden. De Poolse middenvelder is eigendom van Dinamo Moskou en Feyenoord kon hem aanvankelijk alleen behouden door de koopoptie van tien miljoen euro te lichten. FIFA heeft de regelgeving voor spelers die in Rusland en Oekraïne spelen verlengd, waardoor een nieuwe huurtransfer ineens wel mogelijk is.

De ochtendkrant meldt niet of Szymanski nog een jaar gehuurd wordt of definitief wordt overgenomen. Wel dat hij 'naar alle waarschijnlijkheid' blijft. Naar verluidt bereikte de aanvallende middenvelder recent al een persoonlijke overeenstemming met Feyenoord. 

Feyenoord calculeert een vertrek van Orkun Kökcü wel in, klinkt het. Ook Oussama Idrissi, die gehuurd wordt van Sevilla, keert in principe terug naar Andalusië.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie