'PSV-kandidaat' reageert koeltjes op berichten: 'Typisch, het is wat het is'

'PSV-kandidaat' reageert koeltjes op berichten: 'Typisch, het is wat het is'

26 mei - 15:24
86

AZ-trainer Pascal Jansen zegt niet bezig te zijn met eventuele interesse van PSV. Zijn naam verscheen al snel na het geruchtmakende vertrek van Ruud van Nistelrooij op 'de lijstjes'.

Jansen doet het goed met AZ en heeft een verleden in Eindhoven als jeugdtrainer en hoofd opleidingen, waardoor de optelsom snel is gemaakt. Jansen reageert koeltjes op de geruchten. "Dat is inherent aan de voetballerij", aldus de trainer bij ESPN. "Het is best wel typisch: de trainer zit bij wijze van spreken nog geen twee tellen in zijn auto naar huis en dan komen er allemaal lijstjes voorbij. Het is wat het is."

Op de vraag of de stap naar een club uit de traditionele top-drie nog wel ziet als promotie, antwoordt Jansen ontwijkend. "Een vervolgstap is voor mij totaal niet aan de orde. We spelen zondag tegen PSV om de derde plek en wij moeten winnen om daar kans op te maken. Dát is waar al onze aandacht naartoe gaat." PSV heeft een punt nodig voor het tweede Champions League-ticket, bij een Alkmaarse zege kan AZ nog over nummer drie Ajax heengaan.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie