Van der Meijde weet meer van situatie PSV: 'Toen was Van Nistelrooij er klaar mee'

Van der Meijde weet meer van situatie PSV: 'Toen was Van Nistelrooij er klaar mee'

29-05-2023 22:44
99

Andy van der Meijde heeft maandagavond meer details onthuld over de situatie rond het vertrek van Ruud van Nistelrooij. Volgens de oud-speler van de Eindhovenaren zijn er een paar verhalen die niet kloppen en valt de spelers van de selectie niets te verwijten.

"De spelers zijn uitgenodigd door de directie", vertelt Van der Meijde bij Veronica Offside. "Niet andersom, want er zijn geen spelers naar de directie gegaan. Er is daar een gesprek geweest over het nieuwe seizoen, niet eens over Van Nistelrooij. Hij zou er later achter zijn gekomen dat ze dat gesprek zonder hem hebben gehad en toen heeft hij gezegd, ik ben er klaar mee. Spelers hebben niks over hem gezegd."

Van Nistelrooij vertrok voor de laatste wedstrijd van het seizoen bij PSV. De trainer miste draagvlak binnen de club en besloot daarom dus aan de bel te trekken. Eerder kwam er ook naar buiten dat er onenigheid was met zijn assistenten en ook daar weet Van der Meijde meer over. "Fred Rutten en André Ooijer mochten niks doen. Hij had een andere assistent en die deed alle trainingen. Die waren er ook wel klaar mee."