'Napoli houdt rekening met exit en gaat mogelijk aankloppen bij Feyenoord'

'Napoli houdt rekening met exit en gaat mogelijk aankloppen bij Feyenoord'

06-06-2023 06:57
133

Dávid Hancko staat op de radar van Napoli, weet transferexpert Gianluca Di Marzio. Het lijkt er namelijk op dat Kim Min-jae gaat vertrekken bij de Italiaanse kampioen, waardoor Hancko gevolgd wordt.

Hancko, die Feyenoord zo'n zes miljoen euro heeft gekost, heeft een uitstekend eerste seizoen achter de rug in Rotterdam. Dat is dus niet onopgemerkt gebleven bij Napoli. De nummer één van de Serie A kijkt alvast naar een mogelijke opvolger van Min-jae, die in de belangstelling staat van veel grote clubs.

Naast Hancko ziet Napoli ook in Nikola Milenković van Fiorentina een mogelijke opvolger van de Zuid-Koreaanse verdediger. De club uit Napels is op dit moment nog niet concreet voor de twee stoppers, maar dat zou dus snel kunnen veranderen.

Onlangs liet Hancko nog weten dat hij komend seizoen graag bij Feyenoord wil blijven, tenzij er een buitenkans op zijn pad komt. "Of ik blijf? Hopelijk. De trainer (Arne Slot, red.) blijft ook, dat is al positief. Natuurlijk, als er iets geks voorbij komt... Maar het is geweldig om voor deze club te spelen", zei de linkspoot. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!