Koeman kan niet lachen om Ziggo Sport-grap: 'Domme opmerking van je'

Koeman kan niet lachen om Ziggo Sport-grap: 'Domme opmerking van je'

15 juni om 06:54
Laatste update: 15 juni om 07:04

Ronald Koeman kon na afloop van het treffen met Kroatië niet lachen om een grap van Ziggo Sport-verslaggever Bas van Veenendaal. Oranje ging na verlenging met 2-4 onderuit, waardoor het niet zal aantreden in de finale van de Nations League.

Na afloop van het duel verschijnt Koeman voor de camera van Ziggo Sport. In het slot van het interview, vraagt Van Veenendaal of de nederlaag tegen Kroatië beter voelt dan die tegen Frankrijk van een paar maanden geleden, ondanks dat Oranje weer veel tegengoals kreeg. Koeman lijkt de vraag echter verkeerd te begrijpen. "Ja, wat moet er beter? Die laatste twee tegengoals tel ik niet, want dat is een verlenging waarin je alle risico's van dien neemt. Dus dat is anders dan", zegt de bondscoach.

Daarna trekt Van Veenendaal zijn grap uit de kast. "Als we die andere tegengoals ook niet tellen, heb je gewonnen." Koeman: "Ja, als je het zo bekijkt... Het is een beetje een domme opmerking van je, trouwens. Was dit een grapje? Zo kunnen we ook zijn in Nederland, hè, na zo'n wedstrijd."