Zaakwaarnemer Hakimi haalt uit naar moeder Mbappé: 'Enkel gebaseerd op haar zoon'

Zaakwaarnemer Hakimi haalt uit naar moeder Mbappé: 'Enkel gebaseerd op haar zoon'

26-06-2023 10:27 Laatste update: 10:51
25

Alejandro Camaño, de zaakwaarnemer van Achraf Hakimi, heeft uitgehaald naar de moeder van Kylian Mbappé. De twee spelers van Paris Saint-Germain hebben een goede relatie, maar dat kan niet worden gezegd over hun achterban.

Moeder Fayza Lamari is de zaakwaarnemer van zoon Mbappé en heeft inmiddels ook een bedrijf opgericht. Lamari zou Hakimi graag bij haar bedrijf willen betrekken en daar is Camaño niet bepaald blij mee. "We zijn erg verbaasd dat ze op deze manier de markt kan onderbreken, alleen omdat ze moeder van een belangrijke speler is", zei Alejandro Camaño in gesprek met AS.

Hakimi zal volgens Camaño in ieder geval niet overstappen naar het bureau van Lamari. De verdediger blijft bij Footfeel, het bedrijf van de Spaanse zaakwaarnemer. "Achraf is een onderdeel van de Footfeel-family. Hij is al jaren overtuigd van ons project, al respecteren we zijn relatie met Kylian. Maar het is niet genoeg om de moeder van een speler te zijn. Voor mij toont dit een gebrek aan respect voor ons vak aan."

Hij vervolgt: "Het bedrijf van Lamari is enkel gebaseerd op Kylian Mbappé. Haar inbreng op deze markt bestaat niet, ze heeft geen ervaring en nog nooit grote deals gemaakt. Het is allemaal gebaseerd op een relatie tussen moeder en zoon. En we hebben al vaker gezien hoe het gaat met ouders die de belangen van hun kinderen gaan behartigen. Hun aandeel in deze markt is nul."