'PEC kan na trainer ook transfer rond Feyenoord-talent aan Excelsior verliezen'

'PEC kan na trainer ook transfer rond Feyenoord-talent aan Excelsior verliezen'

27-06-2023 12:53 Laatste update: 14:36
39

Door het vertrek van trainer Dick Schreuder bij PEC Zwolle staat ook de transfer van Lennard Hartjes op losse schroeven. De middenvelder van Feyenoord zou de overstap maken naar de promovendus, maar door de onzekerheid rond de trainer ruikt een stadsgenoot zijn kans.

Hartjes sprak volgens 1908.nl al met Excelsior over een mogelijke transfer. Technisch directeur Niels van Duinen zou al met de middenvelder hebben gezeten en de Kralingers willen de deal kapen in een onzekere week voor PEC Zwolle. Die club had al een akkoord met Feyenoord, maar door het vertrek van de trainer is er onduidelijkheid ontstaan bij zowel de Rotterdammers als Hartjes.

Mocht de deal rond Hartjes deze week nog niet rondkomen, dan meldt hij zich gewoon bij Feyenoord. Voor de Rotterdammers is het van belang dat er een huurperiode komt zonder koopoptie, voor Hartjes zelf is het plan van de trainer het meest belangrijk. Aangezien PEC Zwolle op dit moment geen coach heeft, leidt Excelsior de race om het jeugdproduct van Feyenoord.