Danilo hoopt op Feyenoord-aanval met zijn twee maatjes: 'Hebben goede connectie'

Danilo hoopt op Feyenoord-aanval met zijn twee maatjes: 'Hebben goede connectie'

10-07-2023 12:09 Laatste update: 13:01
61

Feyenoord won afgelopen weekend de eerste oefenwedstrijd van het seizoen met 3-1 van PEC Zwolle. Spits Danilo mocht 45 minuten spelen en daar was hij erg blij mee. De Braziliaan zag wat nieuwe spelers, maar Feyenoord heeft volgens hem nog steeds een sterke selectie.

"We hebben wat nieuwe spelers erbij", concludeert Danilo na de oefenpot tegen PEC voor de camera van de club. "Het is anders dan vorig jaar, maar het is altijd fijn om goede speler om je heen te hebben. We hebben een goed team. De meeste spelers die in de basis begonnen, waren er vorig jaar ook al. Dus dat was prima voor ons. Het is pas het begin natuurlijk en we kijken uit naar de toekomst."

Danilo maakte het openingsdoelpunt van de wedstrijd, Ezequiel Bullaude en Yankuba Minteh vonden ook het net. Voor de Braziliaan was het fijn om met zijn maatjes in de aanval te spelen. "Het spelen met Javairo Dilrosun en Igor Paixao gaat makkelijk, in de aanval hadden we al een connectie." Ook met Marcus Pedersen heeft Danilo een goede band. "Ik maakte een goede loopactie, hij gaf een goede voorzet. Gelukkig kon ik het afmaken."