'PSV informeert naar De Ketelaere: Milan-flop een alternatief voor Xavi Simons'

'PSV informeert naar De Ketelaere: Milan-flop een alternatief voor Xavi Simons'

15-07-2023 07:15
124

PSV heeft recent geïnformeerd naar Charles De Ketelaere, meldt nu ook het Eindhovens Dagblad. De 22-jarige Belg is één van de opties die deze zomer in beeld is in het Philips Stadion.

Het verhaal is bekend: als toptalent van Club Brugge vertrok De Ketelaere vorige zomer voor liefst 35 miljoen euro naar AC Milan. In San Siro kwam hij echter niet uit de verf, waardoor de Italiaanse topclub open staat voor op z'n minst een verhuur van de aanvallende middenvelder annex aanvaller.

PSV volgt de situatie van De Ketelaere, maar pakte nog niet door. Daar lijkt ook geen noodzaak toe, zolang Xavi Simons nog in Eindhoven actief is. De Nederlandse topclub doet er alles aan om de jonge smaakmaker te behouden. Als dat lukt, dan lijken alle offensieve posities voldoende bezet en is de komst van de twaalfvoudig Rode Duivel niet logisch, zo schrijft het ED.

De kans bestaat echter dat Simons toch vertrekt uit het Philips Stadion. Paris Saint-Germain werkt hard aan zijn terugkeer, maar ook Premier League-clubs volgen de situatie. Naast Arsenal, de club waar zaakwaarnemer Darren Dein goede contacten heeft, zou ook Manchester United hem nadrukkelijk volgen. In dat geval is De Ketelaere één van de alternatieven.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Dirk Kuyt!