Hartman noemt Ajacied: 'Hij is de beste speler tegen wie ik ooit speelde'

Hartman noemt Ajacied: 'Hij is de beste speler tegen wie ik ooit speelde'

21-07-2023 22:50 Laatste update: 23:17
103

Quilindschy Hartman heeft toegegeven dat Mohammed Kudus de beste speler is tegen wie hij ooit heeft gespeeld. Dat zei de linkervleugelverdediger voor de camera van ESPN.

Hartman kreeg verschillende vragen waar hij één á twee seconden over na mocht denken. Toen de vraag werd gesteld wie de beste speler is tegen wie hij ooit speelde, moest de Feyenoorder één seconde nadenken voordat hij Kudus noemde. Tot dusver speelde Hartman drie keer tegen Kudus. Alle duels vonden vorig seizoen plaats. De eerste wedstrijd was op 22 januari, de tweede op 19 maart en de derde op 5 april. 

De 21-jarige verdediger laat verder weten dat hij ooit voor Real Madrid of Manchester City hoopt te spelen. Als Hartman geen profvoetballer was geworden, was hij waarschijnlijk makelaar. "Ik kan goed praten", aldus een lachende Hartman. Verder laat hij weten de app Instagram het vaakst te gebruiken en dat nasi zijn lievelingseten is. 

Hartman heeft in Rotterdam nog een contract tot juni 2025.

@espnnl 🔥 Quickfire Questions met Quilindschy Hartman! 👀 #quilindschyhartman #feyenoord #eredivisie ♬ origineel geluid - ESPN NL