'Dat ook een belangrijk punt geweest in mijn besluit om naar PEC te gaan'

'Dat ook een belangrijk punt geweest in mijn besluit om naar PEC te gaan'

23-07-2023 14:35
13

Younes Namli is blij met zijn terugkeer bij PEC Zwolle. De aanvallende middenvelder kwam na zijn tijd bij de Blauwvingers uit voor FK Krasnodar, Colorado Rapids en Sparta Rotterdam, maar besloot om dit seizoen weer het PEC-shirt te dragen.

Het besluit zorgde voor blije supporters van de club uit Zwolle. "Ik ben ook blij", aldus Namli in gesprek met RTV Oost. "Dat is ook een van de redenen waarom ik terug ben gekomen. Ik heb me altijd heel erg gewaardeerd gevoeld bij de supporters en uiteindelijk is dat ook een belangrijk punt geweest in mijn besluit om hier naartoe te komen."

"Ik heb in m'n vorige periode hier een prachtige tijd gehad en elke dag naar m'n zin gehad", vervolgt Namli. "Dan bouw je iets speciaals op, een band met de supporters en iedereen die de club lief heeft. Zwolle speelde altijd in m'n hoofd, dus uiteindelijk heb ik daarvoor gekozen. Ik heb naar mijn hart geluisterd. Ik ben blij en ik heb er zin in."

Aangezien Namli transfervrij was, had hij ook voor andere clubs kunnen kiezen. "Er waren zeker andere opties. En ik was in het begin ook niet zeker van wat ik eigenlijk wilde. Het was een hectische periode op het eind van het seizoen. We hadden de play-offs, ik werd vader. Het was hectisch en chaotisch. Er was belangstelling van clubs uit binnen- en buitenland omdat ik transfervrij was."

"Ik probeerde in m'n hoofd uit te zoeken wat ik wilde. Ik heb er lang over nagedacht. Daarom heb ik niet vroeg in de transferperiode een beslissing genomen. Het gevoel bij Zwolle bleef het beste", aldus Namli.