Amrabat lijkt transfer te gaan maken: 'Twee à drie clubs waar hij voor openstaat'

Amrabat lijkt transfer te gaan maken: 'Twee à drie clubs waar hij voor openstaat'

25-07-2023 16:29 Laatste update: 19:27
31

In Italiaanse media gonst het van de transfergeruchten over Sofyan Amrabat. Mahmoud El Boustati, de belangenbehartiger van de Fiorentina-middenvelder, geeft in #DoneDeal van VoetbalPrimeur een update.

Amrabat wordt in het geruchtencircuit nadrukkelijk gelinkt aan Manchester United. Volgens verschillende media is er zelfs al een akkoord. Zo'n vaart loopt het niet, benadrukt El Boustati. "Er zijn aardig wat clubs geïnteresseerd in Sofyan. Het is nu een kwestie van de juiste keuze maken. Hij is nog gewoon Fiorentina-speler en hij heeft zich maandag bij Fiorentina gemeld."

Buitenlandse media schreven de voorbije periode dat Fiorentina en Amrabat op ramkoers lagen en dat de speler een breuk wilde forceren. El Boustati stelt dat beide partijen transparant handelen. "Als er iets interessant komt staat Sofyan open voor de stap, Fiorentina ook. Er zijn twee, drie clubs waar hij voor openstaat." De zaakwaarnemer verwacht dat het deze zomer van een transfer komt. "Daar gaan we wel vanuit."

Net als voor veel spelers, is er ook Saudische belangstelling voor Amrabat. "Er is interesse vanuit Saudi-Arabië", bevestigt El Boustati. "Maar er is geen concreet bod of concrete interesse."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Mahmoud El Boustati!