PSV verwelkomt oude bekende: 'Mooi dat de deur open staat, dat voelt goed'

PSV verwelkomt oude bekende: 'Mooi dat de deur open staat, dat voelt goed'

28-07-2023 11:28 Laatste update: 11:28
45

Jorrit Hendrix is blij om de komende periode mee te trainen bij PSV. De 28-jarige middenvelder, die clubloos is na zijn vertrek bij Fortuna Düsseldorf, krijgt van de Eindhovenaren de kans om zijn conditie op peil te houden.

Hendrix traint op De Herdgang mee bij Jong PSV. "Ik heb fysiek wat pech gehad vanaf april, maar ben nu weer helemaal fit en train volledig mee. Mooi om hier even terug te zijn, op een plek waar ik hele goede herinneringen aan heb", laat hij optekenen door het Eindhovens Dagblad. De middenvelder weet niet hoe lang hij in Eindhoven blijft trainen. "Ik heb het vorige week aan Ernest Faber gevraagd, of ik hier kon komen."

"Toen ik hem belde, reageerde hij meteen enthousiast en het is mooi dat de deur dan open staat voor me. Dat voelt goed", legt Hendrix uit. Samen met zijn zaakwaarnemer bekijkt Hendrix momenteel de aanbiedingen die zijn binnengekomen en nog gaan komen. De controleur denkt dat zijn toekomst in het buitenland ligt.

Hendrix, die PSV in januari 2021 verliet en in het buitenland voor Spartak Moskou en Fortuna Düsseldorf speelde, speelde in het verleden 239 wedstrijden voor PSV 1. In Eindhoven won hij onder meer drie landstitels.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Mahmoud El Boustati!