Kramer maakt obscene gebaren na RKC-goal: 'Het is gewoon belachelijk'

Kramer maakt obscene gebaren na RKC-goal: 'Het is gewoon belachelijk'

20-08-2023 18:30
58

Gertjan Verbeek neemt aanstoot aan de manier van juichen van Michiel Kramer na zijn goal tegen AZ. De spits van RKC Waalwijk maakte een aantal obscene gebaar richting het uitvak.

Kramer benutte zijn penalty en maakte een aantal opvallende bewegingen voor zijn geslachtsdeel, tot ergernis van Verbeek. "Dit had de scheidsrechter kunnen bestraffen met geel", reageert de ESPN-analist. "We hebben een voorbeeldfunctie en er zijn afspraken over gemaakt. Waarom doe je dit? Waarom provoceer je?"

Verbeek begrijpt er niets van. "Je schiet de bal goed binnen, je staat 1-0 voor en dan doe je dit tegenover een vak met mensen met kinderen. Het is weer een actie van Kramer die je moet veroordelen. Het is gewoon bij het belachelijke af. Je provoceert een tegenstander, waarom? Moet die wedstrijd dan weer gestaakt worden? Ik vind het stuitend van Kramer."

Als Verbeek de trainer was, had hij Kramer misschien wel gewisseld. "Je hebt een voorbeeldfunctie, stop er nou eens mee. Juich gewoon op een normale manier."

Kijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!