Kieft kan met hoofd niet bij Liverpool-interesse Bakayoko: 'Echt totale waanzin'

Kieft kan met hoofd niet bij Liverpool-interesse Bakayoko: 'Echt totale waanzin'

22-08-2023 09:55 Laatste update: 09:58
83

Wim Kieft kan het nauwelijks tot niet geloven dat Liverpool interesse zou hebben in Johan Bakayoko, iets wat vorige week naar buiten werd gebracht door zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International. Volgens de oud-spits komen dergelijke berichten uit het kamp van de Belgische aanvaller. 

"Ik verbaasde me ook zo over het bericht dat Liverpool interesse had in Bakayoko", aldus Kieft vol ongeloof tijdens de uitzending van Veronica Offside van maandagavond. "Dat is toch waanzin? Dat vind ik echt totale waanzin", vervolgt de oud-speler van de Eindhovenaren, wiens mening wordt gedeeld door Dick Advocaat. "Daar geloof ik echt helemaal niks van."

Naast Liverpool zouden ook het Burnley van manager Vincent Kompany én Paris Saint-Germain gecharmeerd zijn van de snelle vleugelaanvaller. "Ik geloof al die berichten niet", zegt Kieft. "Zulke berichten brengen zijn agenten gewoon de wereld in."

Bakayoko, die bij PSV nog een contract heeft tot medio 2026, lijkt bezig te zijn aan zijn échte doorbraak in de hoofdmacht van de Eindhovenaren. Zijn trainer Peter Bosz beschouwt hem als een vaste basisspeler. Bakayoko speelde tot op heden alles en staat dinsdagavond naar alle waarschijnlijkheid ook in de basis als PSV het in Schotland opneemt tegen Rangers FC.