Update: Heracles handelt razendsnel en presenteert bekende van Vitesse

Update: Heracles handelt razendsnel en presenteert bekende van Vitesse

01-09-2023 13:07
15

Heracles Almelo wil Mohamed Sankoh op Deadline Day terughalen naar de Eredivisie. RTV Oost weet dat de promovendus interesse heeft in de spits van VfB Stuttgart, die vorig seizoen nog bij Vitesse speelde.

Vorig seizoen speelde Sankoh op huurbasis in Arnhem, waar hij tot 21 Eredivisie-duels en twee goals en twee assists kwam. De Nederlander is inmiddels al een tijdje teruggekeerd naar Stuttgart, zijn eigenlijke werkgever. Daar kwam hij echter nog niet van de bank af dit seizoen. Heracles ruikt zijn kans nu schoon, op de laatste dag van de transferwindow.

Het is niet duidelijk of de club uit Almelo inzet op een huur- of koopdeal. Heracles kan wel een spits gebruiken door de blessure van Jizz Hornkamp. De spits kwam in de eerste speelronde ongelukkig in botsing met Ajax-doelman Gerónimo Rulli, waarna beiden geblesseerd raakten.

Update: Heracles heeft Mohamed Sankoh op Deadline Day gepresenteerd. De club uit Almelo neemt de Nederlander op huurbasis over van VfB Stuttgart. "Het is snel gegaan, maar ik ben blij dat ik hier nu ben. Ik wil mezelf ontwikkelen en ik denk dat dit hier goed kan", laat Sankoh optekenen door de clubkanalen. "Heracles Almelo is een mooie club met een groot stadion en ik kan niet wachten om voor deze club te spelen."