Ramos en Sevilla-fans weer beste vrienden na rentree: 'Ik kan nu vredig sterven'

Ramos en Sevilla-fans weer beste vrienden na rentree: 'Ik kan nu vredig sterven'

18 september - 16:48
46

Sergio Ramos was op zijn zachtst gezegd zielsgelukkig met zijn rentree voor Sevilla. De Spanjaard stond bij zijn terugkeer na zeventien jaar direct in de basis tegen Las Palmas en hij was ook nog eens één van de uitblinkers. Reden genoeg voor een blije reactie achteraf.

"Deze club heeft mijn leven gemaakt", vertelt een emotionele Ramos na afloop van de overwinning op Las Palmas in een interview. "We hadden één voordeel, dat we thuis konden spelen. Door het enthousiasme van de mensen konden we intensiteit brengen." Ramos werd eerst niet heel erg welkom geheten door de fans bij zijn terugkeer, omdat hij in zijn eerste periode al na één jaar in het eerste naar Real vertrok. Die keuze lijkt inmiddels vergeven.

Ramos spreekt dan ook vol trots en trots en liefde over de club Sevilla. "Mijn huis, mijn fans, dit is uniek. Ik kan het niet in woorden beschrijven wat er door me heen gaat. De manier waarop ik ontvangen ben vandaag, neem ik mee in mijn graf. Ik kan in vrede sterven. Nu moeten we verder, want de mensen verdienen meer dan alleen deze overwinning." Sevilla neemt het woensdag in de Champions League-poule van PSV op tegen RC Lens.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s