Landzaat: 'Met de manier waarop ze spelen is dat hét team dat er bovenuit steekt'

Landzaat: 'Met de manier waarop ze spelen is dat hét team dat er bovenuit steekt'

19 september - 13:52 Laatste update: 13:53
101

Denny Landzaat denkt dat PSV de meeste kans maakt om dit seizoen om de titel te pakken. De voormalig voetballer van onder meer AZ, Feyenoord, Willem II en FC Twente geeft in de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD van VoetbalNieuws aan dat hij niet uitsluit dat er andere club gaat stunten.

"PSV zie ik wel als de nummer één", aldus Landzaat. "Feyenoord is ook een kandidaat, maar PSV is de grote kanshebber. Wat zij nu hebben laten zien, met de ervaring en hoe ze spelen. Dat is wel hét team dat er bovenuit steekt."

Landzaat sluit niet uit dat ook AZ en FC Twente kans maken op de landstitel. "Ik vind AZ ook een kanshebber. Als je kijkt hoe dat team in elkaar zit. Ik kijk altijd naar de balans in een elftal. Naar de ervaring, jeugdigheid en de speelstijl. Dan vind ik AZ ook een kanshebber. Net als Twente is dat een outsider die kan gaan verrassen."

Volgens Landzaat eindigt Ajax hooguit op plek drie. "Je hebt PSV en Feyenoord en dan met Ajax, AZ en Twente drie clubs die voor de derde plek strijden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s