Parel van Roda, verkapt Feyenoord-elftal en goals in Breda: check het KKD-rijtje!

Parel van Roda, verkapt Feyenoord-elftal en goals in Breda: check het KKD-rijtje!

22-09-2023 16:00

ADVERTORIAL – Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe avond vol voetbal in de Keuken Kampioen Divisie. Zo komt het pareltje van Roda JC in actie, speelt verrassende FC Dordrecht tegen Jong AZ en staat er met NAC Breda – FC Emmen een duel uit de play-offs van vorig seizoen op de rol. VoetbalPrimeur zet een KKD-rijtje voor je op een rij die je kan spelen bij Unibet!

Roda JC – FC Den Bosch: Walid Ould Chikh maakt een doelpunt (3.10)

Koploper Roda JC neemt het vrijdagavond op tegen nummer zeventien FC Den Bosch. Aan de kant van de Limburgers staat er een speler binnen de lijnen die het de laatste weken op zijn heupen heeft. Walid Ould Chikh, broer van FC Volendam-aanvaller Bilal Ould Chikh, wist al vier keer tot scoren te komen in het nog prille seizoen.

In Kerkrakde is Ould Chikh binnen gekomen als huurling van Volendam. Daar profileerde hij zich binnen no-time als onbetwiste nummer tien. Zijn afstandsschot van buiten de zestien is dit seizoen al meerdere keren een sterk wapen gebleken, en laat dat nou net van pas kunnen komen tegen een waarschijnlijk ingravende tegenstander. Eén doelpunt van Ould Chikh heeft een odd van 3.10 op Unibet.

FC Dordrecht – Jong AZ: FC Dodrecht wint de wedstrijd (2.25)

Wie afgelopen seizoen zijn geld moest inzetten op FC Dordrecht of Jong AZ had waarschijnlijk laatstgenoemde elftal gekozen, maar dit seizoen kunnen de rollen wel eens anders zijn. De Schapenkoppen hebben met Antef Tsongui, Ilias Sebaoui, Korede Osundina en Shiloh ’t Zand vier spelers van Feyenoord op huurbasis overgenomen en zijn daar mee een soort van verkapt beloften elftal van de kampioen van Nederland.

Het nieuwe Dordrecht gooit dit seizoen al redelijk hoge ogen en dat is terug te zien op de ranglijst. De club uit Zuid-Holland staat op de negende plaats en speelt weliswaar een thuiswedstrijd tegen nummer zes Jong AZ, maar toch wordt de thuisploeg de hoogste winstkans gegeven door de bookmakers. Voor een overwinning van Dordrecht krijg je 2.25 keer je inzet op Unibet.

NAC Breda – FC Emmen: beide teams komen tot scoren (1.47)

Met NAC Breda tegen FC Emmen staat er een bekend affiche op de planning. De twee clubs, die op voorhand tot de kanshebbers voor Eredivisie-promotie werden gerekend, speelden tegen elkaar in de play-offs om promotie/degradatie. Daarin was de thuiswedstrijd van NAC er één met veel goals. Het werd 2-2 in het Rat Verlegh Stadion. Een nieuwe doelpuntrijke wedstrijd is niet uitgesloten en wanneer beide teams keert Unibet je 1.47 keer je inzet uit.

De combo

Scoort Ould Chikh voor Roda JC, wint FC Dordrecht en komen zowel NAC als Emmen tot scoren, dan kan je dat een riante winst opleveren. De gecombineerde quotering voor de drie weddenschappen staat op 10.25.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.