'De kans is zeventig tot tachtig procent dat Mbappé volgend jaar in Spanje speelt'

'De kans is zeventig tot tachtig procent dat Mbappé volgend jaar in Spanje speelt'

26 september 2023 om 09:59

LaLiga-baas Javier Tebas denkt dat de kans erg groot is dat Kylian Mbappé volgend jaar in de Spaanse competitie speelt. De bestuurder vertelde in een interview met Movistar+ dat de transfer van de Franse superster naar Real Madrid 'voorbestemd' is.

"Of ik nu al honderd procent overtuigd ben? Nee dat niet", vertelt Tebas over de situatie rond Mbappé. "Ik ben tussen de zeventig en tachtig procent zeker dat hij volgend jaar in de Spaanse competitie speelt." Tebas sprak zich eerder al meerdere keren uit voor de komst van de Franse superster. Mbappé zelf gaf ook al aan dat hij eigenlijk geen andere club ziet zitten dan Real Madrid.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Real Madrid

  • logo

    Atalanta Bergamo

De situatie rond Mbappé leek deze zomer te exploderen, omdat de Fransman zijn contract niet wilde verlengen. Voor zijn club Paris Saint-Germain was het simpel, of hij moest zijn verbintenis verlegen of hij moest gelijk weg. Geen van beide gebeurde uiteindelijk, waardoor Mbappé zich aan moest sluiten bij het tweede elftal van de Parijzenaren. Na een dramatische seizoensstart van PSG besloot de superster af te zien van zijn flinke loyaliteitsbonus, waardoor de clubleiding hem weer opnam in de selectie van het eerste.