Messi houdt kaken op elkaar na raar moment: 'Anders verschijnt zijn naam overal'

Messi houdt kaken op elkaar na raar moment: 'Anders verschijnt zijn naam overal'

13-10-2023 11:18
20

Paraguay-spits Antonio Sanabria leek tijdens het treffen met Argentinië te spugen op Lionel Messi, maar de wereldkampioen wil daar geen woorden aan vuil maken. Sanabria zelf is zich van geen kwaad bewust.

Argentinië boekte een 1-0 zege op Paraguay in de WK-kwalificatie. Messi kreeg rust en kwam aan het begin van de tweede helft als invaller binnen de lijnen. Enkele minuten voor tijd had de linkspoot een felle woordenwisseling met Sanabria. Meteen daarna leek de spits van Torino te spugen in de richting van Messi. Na afloop van de wedstrijd kreeg de Argentijnse captain daar vragen over.

"Ik weet niet wie deze man is, dus ik wil er geen big deal van maken", zegt Messi tegenover Argentijnse media. "Zijn naam zal anders overal verschijnenen en dan wordt hij hier telkens aan herinnerd." Op het veld had Messi het voorval overigens niet meegekregen. Zijn ploeggenoten wezen hem erop in de kleedkamer.

Sanabria zelf ontkent stellig dat hij expres spuugde op Messi. "Het lijkt op de beelden alsof ik op hem spuug, maar dat is absoluut niet zo. Messi was verder van mij vandaag op dat moment dan op de beelden lijkt."