'Medische updates bij PSV: duo op weg terug, aanwinst nog langer uit de roulatie'

'Medische updates bij PSV: duo op weg terug, aanwinst nog langer uit de roulatie'

13-11-2023 22:41
65

PSV kan nog geen exacte datum geven waarop Noa Lang zijn rentree kan maken, maar het Eindhovens Dagblad bevestigt dat de aanvaller op de weg terug is. Daarnaast wordt duidelijk dat Armel Bella-Kotchap juist nog enige tijd uit de roulatie zal zijn, terwijl Armando Obispo en Mauro Júnior na lange tijd weer op het veld staan.

Trainer Peter Bosz gaf onlangs nog aan dat hij Lang snel weer aan zijn selectie hoopt toe te voegen. De Oranje-international is al enkele weken uit de roulatie met een hamstringkwetsuur. Het ED meldt nu dat Lang er in 'de komende weken' weer aan zal komen, al is er nog geen specifieke datum duidelijk.

Over Bella-Kotchap is er minder goed nieuws te melden uit de ziekenboeg voor PSV: de Duitser heeft naar verluidt last van zijn schouder en het duurt 'echt nog een tijd' voordat hij weer terugkeert, zo klinkt het. Dat is een tegenvaller voor Bosz, die nu weinig smaken heeft in het hart van de defensie.

Een opsteker voor PSV is wel dat Obispo en Mauro Júnior weer op het trainingsveld staan, al is dat voor nu nog bij Jong PSV. Het duo stond de afgelopen maanden aan de kant met kwetsuren van vorig seizoen, maar een rentree lonkt nu voor de twee.