VP-duo voorspelt in NOS Jeugdjournaal groot voetbalfeest: 'Veel grote namen'

VP-duo voorspelt in NOS Jeugdjournaal groot voetbalfeest: 'Veel grote namen'

15 januari - 12:15
9

De Afrika Cup ging zaterdagavond officieel van start met het duel tussen gastland Ivoorkust en Guinee-Bissau. VoetbalPrimeur-hoofdredacteur Dennie van laar en Rida Edderaoui, de drijvende krachten achter VP's Atlas Leeuwen, verwachten in gesprek met het NOS Jeugdjournaal één groot voetbalfeest.

"Het is het allermooiste voetbalfeest dat er is. Je wilt het echt niet missen", stelt Van Laar. "Je ziet spelers dansend uit de spelersbus komen, ze zingen liedjes voor ze het veld opkomen. Het is gewoon echt een gezellige sfeer", vult Edderaoui aan. Hij ziet dat de Afika Cup aan aantrekkingskracht wint. "Veel grote namen, veel goede spelers. Het krijgt iets meer aandacht. Misschien dat het dit keer iets meer te vergelijken valt met een EK of een WK."

De twee volgen tijdens het toernooi met name de verrichtingen van Marokko in de podcast VP's Atlas Leeuwen. Ze wijzen de Marokkanen dan ook als grote favoriet aan. Desgevraagd voorspellen Van Laar en Edderaoui ook wie de grote uitblinker wordt. Bekijk het item van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Wil je de komende weken niets missen van de Afrika Cup en in het bijzonder van het Marokko van spelers als Hakim Ziyech, Ismael Saibari en Sofyan Amrabat? Volg dan VP's Atlas Leeuwen!

Beluister hieronder de eerste aflevering van VP's Atlas Leeuwen met de sterkste Afrika Cup ooit!