NEC'er ontbreekt tegen Feyenoord wegens interesse: 'Had hem er liever bij gehad'

NEC'er ontbreekt tegen Feyenoord wegens interesse: 'Had hem er liever bij gehad'

14 januari - 18:00 Laatste update: 18:15
20

Elayis Tavsan komt zondag niet in actie tijdens het duel tussen NEC en Feyenoord. Het heeft alles te maken met belangstelling van een aantal clubs in de rechtsbuiten, meldt trainer Rogier Meijer. 

Meijer laat voor het duel met Feyenoord tegenover ESPN weten dat de 22-jarige aanvaller na drie jaar mogelijk vertrekt uit Nijmegen. De trainer is het niet eens met de manier waarop Tavsan zich niet beschikbaar heeft gesteld voor de wedstrijd. "Volgens mij zijn er om een transfer rond te maken drie partijen nodig. Zover is het nog niet. Ik had hem er graag bij gehad, omdat hij nog speler van NEC is."

Tavsan maakte in 2020 de overstap van Sparta naar NEC, maar kan dit seizoen niet op een basisplaats rekenen. De rechtsbuiten stond pas drie keer in de basis en speelde in totaal 339 minuten, waarin twee keer werd gescoord. Tavsan heeft zichzelf afgemeld voor het duel met de Rotterdammers omdat hij zich naar eigen zeggen niet op de wedstrijd kan focussen vanwege alle transferperikelen. Italiaanse media repten begin januari al over een mogelijke overstap naar Hellas Verona. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!