Benzema laakt Franse media na geruchten: 'Verzinnen graag geruchten'

Benzema laakt Franse media na geruchten: 'Verzinnen graag geruchten'

24 januari - 11:53
12

Karim Benzema ontkent dat hij wil vertrekken uit Saudi-Arabië. De spits werd in verband gebracht met een terugkeer naar Europa, maar tegenover L’Équipe laat hij weten geen transfer te willen maken. 

Dinsdag kwam het Franse AFP met het bericht dat Benzema een transferverzouk zou hebben ingediend bij Ittihad Club.  "Benzema zou op 2 januari terugkeren van vakantie, maar heeft tien dagen niets van zich horen. Hij was onbereikbaar", zou een anonieme bron aan AFP hebben verteld.

Benzema doet de geruchten echter af als leugens. "De Franse media verzinnen graag geruchten. Hoe groter, hoe beter", zo stelt de voormalig spits van Olympique Lyon en Real Madrid. Dat hij te laat terugkwam van vakantie klopt echter wel. Het was de reden dat trainer Marcelo Gallardo hem uit de selectie verwijderde.

The Guardian berichtte dat Chelsea, Manchester United en voormalig club Olympique Lyon interesse zouden hebben in de spits, en hem terug naar Europa zouden willen halen. Zelf stelt de Fransman dus weldegelijk in Saudi-Arabië te willen blijven

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!