Somber Manchester United-afscheid dreigt: Ten Hag krijgt nieuws uit ziekenboeg

Somber Manchester United-afscheid dreigt: Ten Hag krijgt nieuws uit ziekenboeg

24 januari - 13:46
20

Anthony Martial staat de komende tien weken aan de kant. Manchester United communiceert via de officiële kanalen dat de Franse spits succesvol is geopereerd aan een liesblessure.

Manager Erik ten Hag kan op z'n vroegst in april pas weer beschikken over Martial, die over een aflopend contract beschikt. De 28-jarige spits worstelt het hele seizoen al. United kocht afgelopen zomer Rasmus Højlund, waardoor Martial hoofdzakelijk invaller is. Dit seizoen kwam de Fransman tot dusver tot één goal en één assist.

Engelse media speculeren al volop over een naderend afscheid van Martial. United heeft nog een optie om het aflopende contract van de aanvaller met één seizoen te verlengen, maar het lijkt erop dat beide partijen komende zomer uit elkaar gaan. Het betekent dat Martial, die sinds 2015 op Old Trafford speelt, nog een handjevol wedstrijden voor The Mancunians kan spelen voor hij via de achterdeur vertrekt.

Martial werd ruim acht jaar geleden voor zestig miljoen euro overgenomen van AS Monaco. Een gelukkig huwelijk is het nooit geweest met United.