'Gala en ex-PSV'er Angeliño van elkaar verlost: Leipzig sluit nieuwe deal'

'Gala en ex-PSV'er Angeliño van elkaar verlost: Leipzig sluit nieuwe deal'

27 januari - 15:26
28

AS Roma gaat Angeliño bevrijden van zijn uitzichtloze situatie bij Galatasaray. De Europa League-tegenstander van Feyenoord is met RB Leipzig in gesprek over een transfer van de voormalig PSV'er, meldt Fabrizio Romano.

Leipzig verhuurde Angeliño afgelopen zomer aan Galatasaray. De clubs kwamen bovendien een koopverplichting overeen: zodra de 27-jarige linksback twintig officiële duels speelt, moet de Turkse kampioen hem voor zes miljoen euro definitief inlijven. Gala kreeg al snel spijt van die constructie, waardoor Angeliño na het bereiken van negentien wedstrijden op de bank werd gezet.

Wedden

Meer odds

Leipzig en Gala slaagden er niet in de impasse te doorbreken, maar AS Roma lijkt nu uitkomst te bieden. Volgens Fabrizio Romano is Angeliño hard op weg naar het Stadio Olimpico. De Italiaanse topclub huurt hem voor een halfjaar, waarna hij in de zomer voor vijf miljoen definitief de overstap kan maken. Dat is een miljoen minder dan Galatasaray op tafel moest leggen.

Turkse media schreven in december nog dat Ajax in de race was, maar serieuze berichtgeving over Amsterdamse interesse bleef uit.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!