'PSV informeert in Engeland naar Oranje-international, maar krijgt nul op rekest'

'PSV informeert in Engeland naar Oranje-international, maar krijgt nul op rekest'

29 januari - 22:51 Laatste update: 22:56
60

Everton is niet bereid om mee te werken aan een tussentijds vertrek van Arnaut Danjuma. Dat meldt Voetbal International maandagavond. De voorbije periode zouden onder meer Olympique Lyon, Crystal Palace en ook PSV pogingen ondernomen hebben om de vleugelaanvaller in te lijven. 

Danjuma is tot aan het einde van dit seizoen verbonden aan Everton, waar hij onder manager Sean Dyche maar mondjesmaat aan spelen toekomt. De Oranje-international deed pas dertien keer mee in een Premier League-wedstrijd, en sinds oktober is hij louter invaller. 

Bij zowel Palace als Lyon is zijn perspectief op speeltijd beduidend groter. Everton is echter niet bereid hem van de hand te doen. Dyche wil de selectie intact houden, grotendeels vanwege de sportief zorgwekkende situatie waarin de club verkeert. Everton staat met zeventien punten immers net boven de rode streep. 

PSV klopte aan bij Everton nadat het het slechte nieuws vernam over Noa Lang. Hij is is de komende periode uitgeschakeld met een blessure. Mochten The Toffees wel bereid zijn Danjuma te laten gaan, dan zou zijn komst alsnog 'lastig financieel te realiseren' zijn geweest voor de club uit Eindhoven, waar Danjuma in het verleden al jarenlang actief was als jeugdspeler. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!