Race tegen de klok: 'Twente en Boadu willen, Monaco heeft geen haast bij transfer'

Race tegen de klok: 'Twente en Boadu willen, Monaco heeft geen haast bij transfer'

30 januari - 16:50
44

Het wordt nog een pittige klus voor FC Twente op Myron Boadu deze winter binnen te hengelen. De speler en de club willen, maar AS Monaco maakt geen haast. Met het sluiten van de transfermarkt op donderdag om middernacht, wordt de tijd om de deal af te ronden steeds korter.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de mogelijke overgang van Boadu naar FC Twente, meldt Tubantia. Monaco toont weinig haast, wetende dat er andere geïnteresseerden zijn die meer kunnen bieden. FC Twente hoopt echter op een akkoord voor het einde van de transferperiode. De spits zelf wil ook graag naar Enschede verkassen en snakt naar speelminuten.

Technisch directeur Bruggink bracht zelfs een bliksembezoek aan Monaco om de deal te bespoedigen. Met het vertrek van Ugalde beseft FC Twente dat er snel een versterking nodig is. Hoewel de technische staf volledig vertrouwen heeft in Ricky van Wolfswinkel, realiseren ze zich dat één spits alleen niet voldoende is om het seizoen door te komen. De tijd dringt, want er blijft weinig tijd over om een alternatief te vinden als de deal niet doorgaat.

In de zomer van 2021 verruilde Boadu AZ voor Monaco, voor een bedrag van zeventien miljoen euro. Bij de huidige nummer vier van de Ligue 1, heeft de voormalige Oranje-international vaak met blessures gekampt en wordt hij hoofdzakelijk ingezet als invaller.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!