Messi zegt sorry tegen woedende Chinese fans: 'Het was niet leuk'

Messi zegt sorry tegen woedende Chinese fans: 'Het was niet leuk'

6 februari - 08:43
21

Lionel Messi heeft zijn excuses aangeboden aan de teleurgestelde voetbalfans in Hongkong. Tijdens een oefenwedstrijd van Inter Miami in Hongkong hadden de plaatselijke voetbalfans een optreden van hem verwacht. Dat feest ging helaas niet door. 

"Het was pure pech dat ik niet kon voetballen, maar ik zat met een zeurende pijn die maar niet overging. Het was echt moeilijk om te spelen. Het is helaas onderdeel van het voetbal. Er kunnen dingen gebeuren waardoor we blessures krijgen", vertelde Messi aan de teleurgestelde fans in Hongkong. 

"Ook ik vind het jammer”, vervolgt de Argentijnse wereldkampioen. "Want ik ben iemand die graag zijn wedstrijden speelt. Zeker wanneer we zo ver gereisd zijn en mensen ernaar uitkijken om ons aan het werk te zien. Ik doe wat ik kan, maar het was natuurlijk niet leuk dat ik niet kon voetballen. Ik hoop nog eens terug te keren naar Hongkong zodat we nog een wedstrijd kunnen spelen en ik op het veld kan staan."

Toen richting het einde van de wedstrijd duidelijk werd dat Messi niet zou gaan spelen, sloeg de sfeer in het stadion om. Fans scandeerden dat ze hun geld terug wilden en ook Inter Miami-eigenaar David Beckham moest het ontgelden. De lokale autoriteiten zijn niet te spreken over de gang van zaken en overwegen acties te ondernemen tegen de organisator van het evenement.