Van 't Schip wijst naar eigen ploeg: 'Als Ajax zeur je daar niet over'

Van 't Schip wijst naar eigen ploeg: 'Als Ajax zeur je daar niet over'

11 februari - 17:28
136

Ajax-trainer John van 't Schip weigert met de beschuldigende vinger naar de arbitrage te wijzen na de discutabele 3-2 nederlaag bij sc Heerenveen. Volgens Van 't Schip is het niet relevant of de bal in de slotseconden wel of niet over de doellijn was.

"Als Ajax moeten we daar niet over zeuren, vooraf moet je het al beter doen", oordeelt Van 't Schip bij ESPN. "Ik heb de beelden gezien, maar ik wil daar bij wegblijven. Het is gewoon moeilijk. Ik heb begrepen dat ze geen horloges (doellijntechnologie, red.) hebben hier. Dat is wat ik in eerste instantie dacht: dat lijkt mij het allermakkelijkste. Nu moet je het vanuit allerlei hoeken bekijken, dat is lastig om te zien."

Wedden

Meer odds

Of de goal met doellijntechnologie wel had geteld, weet Van 't Schip niet. "En daar heb je ook niks aan en kan ik helemaal niks mee. We hadden veel scherper moeten beginnen. We wisten dat Heerenveen-uit een lastige wedstrijd is, maar we waren er gewoon niet bij. Helemaal in de eerste helft was het een offday en dat kan natuurlijk niet. Maar het is wel gebeurd, dus we moeten ons oprichten. Tegen FK Bodø/Glimt moeten we het laten zien."