'Zomeraankoop van 65 miljoen euro is het zat en wil PSG alweer achter zich laten'

'Zomeraankoop van 65 miljoen euro is het zat en wil PSG alweer achter zich laten'

21 februari - 17:40 Laatste update: 22 februari - 15:52
12

Gonçalo Ramos kan Paris Saint-Germain na één seizoen alweer gaan verlaten. De Portugees kwam in de zomer over van SL Benfica, maar wist onder Luis Enrique nog geen vaste basisplaats te veroveren. De spits zou nu aansturen op een vertrek uit de Franse hoofdstad.

Ramos kwam voor minimaal 65 miljoen euro over van Benfica, maar die overstap is nog niet heel geslaagd. Basisplaatsen worden bij Ramos afgewisseld met korte invalbeurten. In de Champions League-wedstrijd tegen Real Sociedad kwam Ramos zelfs helemaal niet binnen de lijnen. Ramos zou de club in de zomer kunnen verlaten mocht hij daarop aandringen, meldt Le Parisien.

Volgens het Franse medium heeft het bestuur van PSG besloten om de spits te behouden. Als hij Parijs verlaat, is dat op zijn eigen verzoek. Voor Ramos is het niet uitgesloten om te veranderen van club. Intern zouden er twijfels zijn of de Portugees international wel past bij de speelstijl van Enrique.

Het waarschijnlijke vertrek van Kylian Mbappé, zal echter een belangrijk gemis worden in de aanval van de Fransen. Voor Ramos liggen er daardoor weer kansen. PSG hoopt nog altijd dat de spits zijn beloftes waar gaat maken.