Ten Hag is klaar met kritiek aan adres United: 'Wij zijn gewoon consistent'

Ten Hag is klaar met kritiek aan adres United: 'Wij zijn gewoon consistent'

28 februari - 23:59
55

Erik ten Hag heeft zich na de zege op Nottingham Forest flink uitgelaten over de kritiek aan het adres van Manchester United. De ploeg verloor onlangs in de competitie van Fulham, waardoor de media vonden dat de prestaties aan het wankelen waren. Ten Hag vindt dat daar niets van waar is.

"We zijn gewoon consistent", zegt Ten Hag na het gewonnen FA Cup-duel tegenover de BBC. "In 2024 hebben we pas één wedstrijd verloren, dus dan kun je zeggen dat we gewoon goed presteren. Het is alleen niet makkelijk als je zo veel geblesseerden hebt. Vooral in de verdediging moeten we blijven schuiven met spelers en ze op posities laten spelen die ze niet altijd gewend zijn."

Ten Hag doelt mede op de positie van Sofyan Amrabat. De middenvelder die wordt gehuurd van Fiorentina moest als rechtsback opdraven in de met 0-1 gewonnen wedstrijd tegen Nottingham Forest. Voor Ten Hag kwamen er nog meer zorgen, want captain Bruno Fernandes liep ook een blessure op. "Dat is erg slecht nieuws. Er werden zoveel overtredingen op hem gemaakt en nu ziet zijn blessure er wel serieus uit ja."