Aston Villa op hoede voor 'topspelers' van Ajax: 'Daar is Henderson er één van'

Aston Villa op hoede voor 'topspelers' van Ajax: 'Daar is Henderson er één van'

7 maart - 11:53 Laatste update: 11:58
112

Ezri Konsa wil niets weten van een favorietenrol tegen Ajax. Ondanks dat Ajax geen geweldig seizoen draait en Aston Villa wel, waakt de verdediger voor onderschatting. De Amsterdammers hebben volgens hem 'een hoop topspelers' in huis.

Konsa is één van de namen die donderdagavond in de basisopstelling van Villa wordt verwacht. De verdediger kan indien hij fit is vrijwel altijd op een basisplaats rekenen in de ploeg van Unai Emery. Konsa kwam afgelopen weekend tegen Luton Town (3-2) voor het eerst sinds drie weken weer in actie.

Wedden

Meer odds

De Engelsman kijkt erg uit naar het duel met Ajax in de achtste finales van de Conference League. "De Europese historie van de club spreekt voor zichzelf. Toen we jong waren keken we naar de Champions League en daar zagen we Ajax het altijd goed in doen. Iedereen heeft zin om tegen zo'n historisch team te spelen", aldus Konsa in gesprek met het Britse Mirror.

Van onderschatting is ondanks de recente prestaties van beide clubs dan ook geen sprake bij Villa. "Ze hebben nog een hoop topspelers. Jordan Henderson is er daar één van. We zullen moeten aantreden met een goede mentaliteit. We weten dat ze een bedreiging vormen, zonder dat we kijken naar hoe ze er in de competitie voorstaan. Europees voetbal is altijd anders", benadrukt Konsa.