Hato spreekt van enorme klap voor Ajax: 'Maar wat nog het meest pijn doet...'

Hato spreekt van enorme klap voor Ajax: 'Maar wat nog het meest pijn doet...'

15 maart - 08:20 Laatste update: 09:09
38

Jorrel Hato spreekt van een 'enorme klap' na het 4-0 verlies van Ajax op bezoek bij Aston Villa. Toch is de nederlaag niet per se het pijnlijkst voor de jonge verdediger.

"Aston Villa was vanavond in elk opzicht beter dan wij", moet de volgens Voetbal International beduusd ogende Hato toegeven. "Aan de bal, zonder bal. Qua intensiteit. Ze wonnen bijna al hun duels. Dan kom je ook nog 1-0 achter door een standaardsituatie, terwijl dat eigenlijk helemaal niet hoefde op dat moment."

Volgens de achttienjarige Hato, die eerder deze week zijn contract bij Ajax verlengde tot medio 2028, begon Ajax 'best oké' aan de tweede helft. "Maar dan krijg je snel die tweede goal tegen, een rode kaart... Dan gaat het helemaal mis. We hebben onszelf ook helemaal niet laten zien, wat nog het meest pijn doet. Dan verlies je ook nog met 4-0, het is gewoon pijnlijk."

Hato spreekt van een 'enorme klap' in Birmingham. "Zij speelden ook wel anders dan vorige week, ze hadden er wat meer druk op. Maar dat konden we ook verwachten, dus dat hebben we niet goed gedaan."