'Ziyech zet knop om en zorgt voor 'complete verrassing' bij Galatasaray'

'Ziyech zet knop om en zorgt voor 'complete verrassing' bij Galatasaray'

17 maart - 07:44 Laatste update: 12:04
33

Bij Galatasaray is men verbaasd over de trainingsarbeid die Hakim Ziyech in de afgelopen dagen levert. Volgens het Turkse Fanatik werkt de in Dronten geboren linkspoot harder 'dan wie dan ook' op de training van de Turkse grootmacht. Ziyech is namelijk vastberaden om dit seizoen nog van waarde te zijn voor Galatasaray.

Galatasaray huurt Ziyech dit seizoen van Chelsea. Tot dusver stelt de Marokkaans international echter teleur in Istanbul: Ziyech is veel geblesseerd en op de momenten dat hij fit was, wist hij niet altijd te overtuigen. Vorige week speelde de oud-speler van sc Heerenveen, FC Twente en Ajax zijn eerste wedstrijd van 2024 voor Gala: tegen Çaykur Rizespor mocht Ziyech invallen, nu hij weer hersteld is van een enkelblessure. De creatieveling aast nu op meer, weet Fanatik.

Volgens het Turkse medium heeft Ziyech namelijk voor een 'complete verrassing' gezorgd bij de koploper van de Turkse Süper Lig. Zo zou Ziyech nu op de training 'harder werken dan wie dan ook', terwijl hij eerder de indruk wekte dat hij niet helemaal met zijn hoofd bij Galatasaray was. Ziyech is echter vastberaden om zich weer in het elftal te knokken, zo klinkt het. Hij wil namelijk nog een bijdrage leveren in de laatste fase van het seizoen.

Naar verluidt heeft Ziyech ook om tafel gezeten met trainer Okan Buruk. De aanvaller annex middenvelder zou in dat gesprek gevraagd hebben om speeltijd tegen Kasimpasa. Tegen die ploeg neemt Galatasaray het zondagmiddag om 14.00 uur op in de Turkse competitie. 

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over de uitschakeling van PSV & Ajax en de eerste dag van Alex Kroes!!