Vriendin Van de Beek licht tipje van de sluier op: 'Ajax? Wie weet'

Vriendin Van de Beek licht tipje van de sluier op: 'Ajax? Wie weet'

30 maart - 10:15
82

Estelle Bergkamp, de vriendin van Donny van de Beek, sluit een terugkeer van haar vriend naar Ajax niet uit. Dat vertelt de dochter van Dennis Bergkamp voor de camera van De Telegraaf. Het stel verwelkomde onlangs hun tweede kind. 

"We zijn superblij met onze nieuwste aanwinst", glundert Bergkamp. "En met Donny gaat het ook goed. We zijn heel gelukkig en we hebben een heel fijn, mooi gezin. Op dit moment genieten we heel erg van elkaar en van de kleine."

Bergkamp vindt het wel vervelend dat haar vriend niet zoveel aan spelen toekomt in Duitsland, waar hij door Eintracht Frankfurt gehuurd wordt van Manchester United. "Het is wat het is. Donny doet keihard zijn best. Dat doet hij altijd en daar heb ik alleen maar bewondering voor. We zien in de toekomst wel wat er nog op ons pad komt."

En hoe staat het stel tegenover een eventuele terugkeer naar Nederland? En in het bijzonder naar Ajax? "Wie weet. Tuurlijk is Nederland altijd leuk, maar we zijn nu ook heel erg gelukkig in het buitenland. We zien wel hoe het in de toekomst gaat", besluit Bergkamp. 

Bekijk #DoneDeal over de situatie van Ajax, Ihattaren en meer hieronder, of beluister de aflevering op Spotify!