Buitenspel: Telegraaf blundert ludiek bij nieuws potentiële Willem II-directeur

Buitenspel: Telegraaf blundert ludiek bij nieuws potentiële Willem II-directeur

20 april - 16:32 Laatste update: 16:47
13

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Persoonswijziging bij aankondiging Willem II-directeur
De Telegraaf ging zaterdag op ludieke wijze de fout in bij de aankondiging van de nieuwe algemeen directeur van Willem II. De krant nam het nieuws dat Merijn Goris de nieuwe directeur wordt van de Tilburgers over van het Brabants Dagblad. Echter werd het CV van Goris verkeerd overgenomen. De krant kwam met het CV van een andere Merijn Goris die, net als de correcte Merijn Goris, ook niet uit de voetballerij komt.

Het slachtoffer van de persoonsverwisseling reageert via X op zijn vermelding in het artikel. ‘Mijn naamgenoot wordt misschien directeur bij Willem 2 en de Telegraaf heeft mijn CV er eens even bij gepakt. Hahahaha’, vertelt 'de verkeerde' Goris bij een screenshot van het bericht. De tweet gaat nu als een lopend vuurtje rond op social media. De verwachting is dat de 'goede' Merijn Goris binnenkort wordt gepresenteerd bij Willem II.