Feyenoord steekt koppen bij elkaar bij rust: 'Kom op, het is een finale!'

Feyenoord steekt koppen bij elkaar bij rust: 'Kom op, het is een finale!'

21 april - 21:23 Laatste update: 22:45
6

Timon Wellenreuther vindt dat de mentaliteit bij Feyenoord de eerste helft van de bekerfinale tegen NEC niet goed was. Bij rust staken de Rotterdammers de koppen bij elkaar en daarna werd orde op zaken gesteld. De sluitpost is trots op zijn elftal.

"De mentaliteit was niet goed de eerste helft", steekt Wellenreuther van wal voor de camera van ESPN. "Het was een belangrijke redding in het begin. We bleven compact staan. In de tweede helft moest het beter. In de rust zeiden we tegen elkaar: kom op, het is een finale. Volle bak of niet. Je ziet hoe goed we uit de kleedkamer kwamen. Ik ben trots op het hele team."

Wedden

Meer odds

Kraay zag de sluitpost zoals men hem niet vaak ziet: springend en dansend. "Ik ben een emotionele jongen", bekent Wellenreuther. "Ik lijk misschien kalm, maar als je me beter kent dan ben ik soms explosief." De doelman geeft aan hoe belangrijk deze prijs voor Feyenoord is. "Heel speciaal, zeker na vorig jaar. We wonnen een prijs en dat voelde zo goed. Dit jaar spelen we zo goed, maar we hadden nog niks gewonnen. Dat is heel erg shit. In de tweede helft zijn we volle bak gegaan. We zijn zo blij."

Tot slot krijgt de doelman de vraag hoe zijn toekomst eruit ziet als Justin Bijlow bij Feyenoord blijft deze zomer. "Ik weet het niet. Ik ben gewoon blij om een prijs te winnen nu."