Gimenez spreekt dankwoord uit na bekerwinst: 'Hij geeft mij vertrouwen'

Gimenez spreekt dankwoord uit na bekerwinst: 'Hij geeft mij vertrouwen'

22 april - 08:34 Laatste update: 11:58
54

Santiago Gimenez wil zich niet laten afleiden door zijn huidige vormdip, vertelt hij na de bekerwinst met Feyenoord. De Mexicaan belooft weer te gaan scoren voor de Rotterdammers en hij wil trainer Arne Slot graag bedanken.

Na de bekerwinst krijgt Gimenez een vraag van ESPN over zijn vormdip. "Het gaat om winnen en dat hebben we gedaan. In deze wedstrijden maakt het niet uit wie er scoort. Ik moet gewoon blijven doorgaan en ik heb ook niet heel slecht gespeeld. Scoren gaat de laatste tijd alleen moeilijker. Daar word ik natuurlijk niet nerveus van, ik weet dat dit erbij hoort." De spits maakte zijn laatste Eredivisie-goal in maart tegen Heracles Almelo.

Gimenez is vooral erg blij met het vertrouwen dat hij krijgt bij Feyenoord. De Mexicaan wil daar specifiek zijn coach Arne Slot voor bedanken. "Hij geeft me het vertrouwen en ik wil dat op het veld terugbetalen. Ik zal in ieder geval blijven doorgaan, daar twijfelt niemand over. Ik ga zeker nog scoren in de laatste duels van dit seizoen. Deze prijs geeft me in ieder geval meer vertrouwen om te scoren."