De Lang gezien bij topper in Denemarken: vier mogelijke Ajax-doelwitten genoemd

De Lang gezien bij topper in Denemarken: vier mogelijke Ajax-doelwitten genoemd

23 april - 09:35 Laatste update: 09:39
10

Kelvin de Lang zat op de tribune tijdens de wedstrijd tussen FC Nordsjaelland en Aarhus. Dat meldt het Deense Tipsbladet. Het tijdschrift licht vier spelers uit waarvoor de Ajax-scout waarschijnlijk kwam kijken.

De Lang werd maandagavond gezien bij de wedstrijd tussen Nordsjaelland en Aarhus, maar dit was niet zijn eerste duel in Denemarken. Zondag zat hij ook op de tribune bij Brøndby IF tegen Midtjylland. In dat duel viel de Japanner Yuito Suzuki op met twee goals in een 2-1 zege voor Brøndby. De Lang is komende zomer verantwoordelijke voor de transfers bij Ajax en dus wordt zijn bezoek breed uitgemeten in de Deense media.

Een logische reden dat De Lang bij Nordsjaelland was, zou Christian Rasmussen kunnen zijn. De spits van de Denen wordt gehuurd van Ajax, alleen deed hij precies tegen Aarhus niet mee vanwege ziekte. Eerder kwam al naar buiten dat Nordsjaelland misschien langer door wil met de huurling uit Amsterdam.

Naast de naam van Rasmussen noemt Tipsbladet nog vier mogelijke doelwitten van Ajax. Zo zouden de verdedigers Adamo Nagalo, Oliver Villadsen en Martin Frese een goede optie kunnen zijn voor een stap hogerop. Ook spits Conrad Harder zou een mogelijke target kunnen zijn, maar voor Tipsbladet blijft het ook speculeren. De echte reden van het bezoek van De Lang blijft onduidelijk.