Meer slecht nieuws bij Vitesse: 'Gaan klappen vallen in selectie en op kantoor'

Meer slecht nieuws bij Vitesse: 'Gaan klappen vallen in selectie en op kantoor'

24 april - 17:53 Laatste update: 19:21
47

Edwin Reijntjes heeft een zorgwekkende update gegeven over Vitesse. De directeur van de Arnhemmers weet nog steeds niet of de club kan blijven bestaan, maar hij voorziet in ieder geval een afscheid van veel mensen.

"Ik zeg nog steeds dat het niet duidelijk is of Vitesse het gaat redden", begint Reijntjes aan zijn update bij ESPN. "De club zit gewoon in heel moeilijk vaarwater. Als het één dossier is dan kun je daar nog over berichten, maar alles heeft met elkaar te maken. We krijgen het niet zo maar opgelost, want er zijn zo veel open eindjes in dit dossier. Als je ergens wat oplost, dan komt er aan de andere kant weer een probleem. Ik maak me wel zorgen nog steeds."

Reijntjes blijft positief, maar hij verwacht dat hij veel medewerkers moet teleurstellen. "Natuurlijk sta ik hier nog steeds opgewekt en geloof ik dat we een kans maken. Maar het gaat niet makkelijk worden, want we hebben geen tijd. De begroting gaat van 26 miljoen naar dertien miljoen, dus dan moet je ergens gaan snijden. Dan zijn de hoogste kosten de personeelskosten, dus in de selectie en op kantoor gaan er klappen vallen en men weet dat. Alleen omdat we de begroting niet rond hebben, kunnen we nog niets zeggen. Vijftig procent is wel reëel."