United is Ten Hag grote som verschuldigd bij ontslag

'Som ligt op straat: United is Ten Hag miljoenenbedrag verschuldigd bij ontslag'

25 mei om 11:30
Laatste update: 26 mei om 20:30

Mocht Manchester United daadwerkelijk over gaan tot een ontslag van Erik ten Hag, dan moet het diep in de buidel tasten. The Sun weet dat The Mancunians de Nederlander dan een miljoenenbedrag verschuldigd zijn. 

Ten Hag streek in de zomer van 2022 neer bij United, waar hij een contract tekende tot 2025. Na twee seizoenen lijkt zijn tijd in Engeland erop te zitten, althans, dat beweren diverse Engelse media. 

Wedden

Meer odds
  • logo

    Manchester City

  • logo

    Manchester United

Mocht de club hem daadwerkelijk ontslaan, dan krijgt Ten Hag vanwege zijn doorlopende contract nog maximaal negen miljoen pond. Dat is omgerekend 10,5 miljoen euro. 

Als United een clausule heeft waarin is vastgesteld dat Ten Hag zich elk seizoen moet plaatsen voor Champions League-voetbal, zou het bedrag wel lager uit kunnen vallen, maar of die clausule er is, is niet duidelijk. 

Zelf is de oud-trainer van Ajax niet bezig met een ontslag. Het teleurstellende seizoen is volgens hem te wijten aan het vele blessureleed in zijn selectie. "Daar ben ik zelf totaal niet mee bezig, want ik weet wat er nodig is om er met deze club weer bovenop te komen. Daar gaat elke dag al mijn energie naar toe", vertelt hij in een groot interview met Voetbal International

Bekijk hieronder de nieuwste #Donedeal met alles over de plannen van Farioli in Amsterdam, Feyenoord, PSV, FC Twente, Memphis en nog veel meer: